Waar staan we nu?  
Eind juni hebben we een goede sessie gehad over het prioriteren van doelen. Was je er niet bij? Het verslag lees je hier. Voor eind augustus koppelen we graag het overzicht van aangescherpte doelen aan deelnemers terug, inclusief de doelen die we gaan uitlichten met een actieplan.

Aanscherping doelen  
Wij zijn nu bezig met de aanscherping van de doelen die op de Nederlandse Kanker Agenda (NKA) komen. Tot nu toe hebben we gewerkt met de doelen zoals deze in de eerste sessies door het collectief op papier zijn gezet. Velen hebben met ons opgemerkt dat deze doelen nog niet allemaal gelijk geformuleerd waren. We zijn daarom bezig met een verbeterslag op de indeling en beschrijving op basis van jullie feedback.

Wat gaan we 5 september doen?  
In deze sessie bouwen we verder op alles wat we hebben gedaan in het afgelopen jaar. We nemen jullie graag mee in de stappen richting lancering van de Nederlandse Kanker Agenda en schetsen hoe we verder gaan als collectief na de lancering. We richten ons op vragen als: Wat heb jij aan de agenda? Hoe kun je bijdragen aan het invullen en uitvoeren van de Nederlandse Kanker Agenda? Hoe gaan de agenda en de actieplannen eruitzien? Hoe maken we gebruik van ieders toegevoegde waarde? Hoe maken we dit met elkaar tot een succes?

Programma

  • Interactieve plenaire sessie (14:00 – 15:00 uur)
    Deze sessie is online of op locatie bij te wonen voor iedereen die meewerkt en geïnteresseerd is in de Nederlandse Kanker Agenda.
  • Werksessie aanpak voor uitgelichte doelen (15:00 – 17:00 uur) 
    Daarna gaan we de eerste aanzet voor de actieplannen maken voor de uitgelichte doelen. Deze doelen geven we als collectief extra aandacht in de vorm van een actieplan om zo te versnellen en impact te maken. De werksessies zijn alleen op locatie in de Dutch Health Hub (Jaarbeursplein 6, Utrecht).


Met elkaar komen we verder  

We gaan alle doelen op de agenda met elkaar uitvoeren. Als collectief verbinden we initiatieven en leren we van elkaars expertise. Dit uitgangspunt gebruiken we ook in de werksessie op 5 september. Voor iedereen geldt dus: wees welkom op 5 september!

De uitnodiging voor 5 september vind je hier.

Laatste updates

Nieuws en verhalen over de impact van kanker.

Bekijk alle updates