Activiteiten van het collectief

Voor de uitgelichte doelen hebben we versnellingsteams geformeerd. Met elkaar zorgen we ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment hierbij betrokken worden. De plannen van aanpak van deze koplopers vind je op de aanpak pagina’s van de uitgelichte doelen. Als partner ben je vaak sowieso al bezig met de doelen. Met eigen initiatieven die een doel vooruit helpen.

Daarnaast kun je zelf nieuwe activiteiten oppakken om bij te dragen aan de realisatie van de doelen. Denk bijvoorbeeld aan het uitwerken van een plan van aanpak voor een niet-uitgelicht doel met verschillende partners.
De hub van het NKC kan hierbij ondersteunen. Per initiatief wordt bekeken hoe en of hier invulling aan wordt gegeven.

Het hub projectteam

Het collectief wordt ondersteund door de zogenaamde NKC hub. Een klein en wendbaar projectteam, onder leiding van de programmamanager van het NKC. De hub werkt aanjagend en coördinerend en heeft een no-nonsense projectaanpak. De hub ondersteunt het collectief en de versnellingsteams en betrekt alle partners in het collectief bij de uitvoering van de agenda.

Wat doet de hub concreet?

Aansluiten bij het NKC?

Nieuwe partijen die willen meedenken en uitvoeren zijn van harte welkom. Je kunt altijd aansluiten op het moment dat je meerwaarde ziet en kunt toevoegen. Welke partijen al meedoen, kun je vinden bij het stakeholdersoverzicht bij de doelen.

Neem contact op met het NKC